Projekt

Nybyggnation av Aktivitetshus

Start 5 Projekt 5Nybyggnation av Aktivitetshus
Projektbeskrivning

Nybyggnation av Aktivitetshus, Värends-Nöbbele

Nybyggnation av ett Aktivitetshus åt en ideell förening med faciliteter för att tillgodose era behov och önskemål, inklusive omklädningsrum, gym, samlingslokal, skjutbana för luftgevär och bastu.

Vår expertis inom byggbranschen har möjliggjort att vi konstruerade huset helt i lösvirke, vilket ger en flexibel och hållbar lösning för er aktivitetsverksamhet.

För att säkerställa bostadens komfort installerades en avancerad bergvärmeanläggning. Genom att använda golvvärme får ni njuta av en behaglig och jämn uppvärmning i hela byggnaden.

För att bidra till en ren och hållbar energiframtid har vi även monterat solcellspaneler på byggnaden. Dessa solceller genererar egen el och minskar vår klimatpåverkan. Vi är stolta över att vara en del av övergången till förnybar energi.

Säkerheten är en viktig prioritet för oss. Därför har vi även monterat ett pålitligt larm i Aktivitetshuset för att säkerställa er trygghet och välbefinnande.

Vi är glada att kunna erbjuda en modern och innovativ byggnad för att möta era behov. Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka er nästa aktivitet i vårt Aktivitetshus. Välkomna till en bekväm, energieffektiv och säker miljö!