Projektplanering

ARKITEKTUR

Start 5 Arkitektur

Förverkliga ditt nya projekt med oss!

KronoCon hjälper dig att förverkliga ditt projekt och kan ta hand om allt från idén, ritningar och 3D-visualisering till bygglovshantering, projektledning och uppförande. Från mindre till större projekt.

Allt börjar med ett möte

Första gången vi möts vill vi höra alla dina tankar och idéer. Vi ses antingen på plats där byggprojektet ska ske eller på vårt kontor på Ljungadalsgatan 3 i Växjö. Med vår långa erfarenhet i branschen kan vi hjälpa dig att förädla din idé. Vi vet vad som är möjligt att göra och kan ge konkreta tips. Vi svarar på alla dina frågor och funderingar.

Se ditt projekt komma till liv

När vi har fått en tydligare bild av vad du vill bygga tar vår arkitektstudio vid och skapar en visualisering av projektet i 3D anpassat efter dina önskemål. På så vis kan du se slutresultatet i alla tänkbara vinklar eller i VR (Virtual Reality).  Önskar du sedan gå vidare så hjälper vi dig hela vägen och snart har du din husdröm inom räckhåll.

Låt oss planera

Nu kan du luta dig tillbaka och låta oss ordna allt från ritningar, bygglov och planering till projektering för att få den mest optimala tidsplanen. Vi har alla delar som behövs under ett och samma tak vilket gör projektet mycket tidseffektivt, vi behöver inte vänta på någon tredje part. Projektledaren håller dig uppdaterad på vad som händer och hör av sig vid eventuella frågor.

Från idé till verklighet

När alla delar fallit på plats tar vårt erfarna byggteam över och bygger upp ditt projekt. Med KronoCon får du en innovativ samarbetspartner som finns här längs hela vägen. Med modern teknik effektiviserar vi arbetet och du kan tryggt lita på att vi har koll på alla delar. Tillsammans gör vi din idé till verklighet.

Önskar du en offert?

Boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra kollegor.