Start 5 Lediga tjänster

Häng med oss in i framtiden

Bli en del av ett innovativt och modernt byggföretag där du och teamet är den viktigaste resursen.

Ansök här!

Vilka är KronoCon?

Vi på KronoCon AB drivs tillsammans med medarbetare som vill vara med och bygga framtidens projekt.

Som ett ledande byggföretag i Växjö erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom nybyggnation, renovering, tillbyggnader, mark och entreprenad samt installationer inom el, VVS och energi. Vi arbetar både med totalentreprenad och servicearbeten inom samtliga av våra yrkeskategorier.

Varför arbeta hos KronoCon?

Utvecklingsmöjligheter Vi satsar på kontinuerlig utbildning och karriärutveckling för våra anställda.

Årligen uppdaterar vi inom det systematiska arbetsmiljö arbetet och ser kontinuerligt till att uppdatera alla utbildningar som krävs för att jobba säkert.  Vi ser även till att tillmötesgå önskade utbildningar för den eller dem som önskar.

Du och teamet är vår viktigaste resurs

Starka team Hos oss får du arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i en positiv arbetsmiljö. Inom koncernen är vi cirka 50 medarbetare fördelade på olika roller och yrkeskategorier.

Varierande projekt Du får chansen att vara delaktig i en mängd olika projekt, från små renoveringar till stora byggnationer.

Ansvar och självständighet Vi tror på att ge våra medarbetare ansvar och frihet i sitt arbete, vilket främjar kreativitet och effektivitet. Vi ser också vårt ansvar i att stötta och tilldela verktyg för att lyckas. Våra engagerade platschefer och vår KMA-samordnare finns här för er!

 

Förmånligt och utvecklande

Attraktiva förmåner Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, förmånliga arbetsvillkor och bra balans mellan arbete och fritid. Som arbetsgivare förespråkar vi hälsa och rörelse, därför erbjuder vi 3500 kr i friskvård årligen.

Seriöst byggföretag Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Installatörsföretagen och Byggföretagen. Vi är även BKMA-certifierade, vilket garanterar hög standard och kvalitet för såväl anställda som kund.