KARRIÄR

Tjänster på KronoCon

Start 5 Lediga tjänster

Häng med oss in i framtiden

Bli en del av ett innovativt och modernt byggföretag där du och teamet är den viktigaste resursen.

Vi söker dig

Hos oss på KronoCon finns stora utvecklingsmöjligheter och vi söker ständigt nya kollegor. Vill du bli en av oss? Ansök via länken nedan.

Just nu söker vi VVS-montör, Elektriker, Plattsättare och Snickare.

En modern och innovativ arbetsgivare

Precis som vi erbjuder våra kunder moderna lösningar så vill vi även vara en modern och innovativ arbetsgivare. Vi kan konstruktion, men vi kan även personal. För att åstadkomma det vi vill måste vi ta hand om varandra och det är här vi utmärker oss som mest.

Du och teamet är vår viktigaste resurs

Vi erbjuder schyssta lokaler och anställningsvillkor men även bra förmåner och rabatter genom aktiv personalvård och friskvård. När någon börjar hos oss gör vi vårt yttersta för att den personen ska vilja stanna och hålla över tid, i både kropp och knopp.

Förmånligt och utvecklande

Vi vill att vår personal ska växa och lära sig nya saker varje dag. Vi är ett team med stark sammanhållning och laganda. I vår verksamhet strävar vi efter transparens och som en del i detta har vi insyn i och är delaktiga i varandras yrkesroller. Vi tror det kommer bidra till både företaget och varje individs utveckling.

Dags för något nytt?

Letar du efter en schysst arbetsplats där du kan utvecklas och vara en del av ett härligt och professionellt team? Vår vision är att bidra med ett nytt och modernt perspektiv inom byggbranschen och skapa det tillsammans med vårt team. Välkommen med din ansökan!

Andreas Johansson / VD KronoCon

Frågor om jobbet?