Start 5 Byggprojekt 5 Renovering

Renovering

Behöver du hjälp med att renovera ditt hem? Vår byggfirma erbjuder en rad olika renoveringstjänster för att göra ditt hem vackrare och mer funktionellt. Vi lotsar dig genom hela processen, från första idéer till det färdiga resultatet.

Våra projektledare kommer att guida dig genom materialval och produkter för ditt hem med både stil och miljöaspekter i åtanke. Arbetet övervakas noggrant av våra projektledare och utförs med precision av våra skickliga hantverkare.

Om du strävar efter hållbarhet och kostnadseffektivitet, se till att inkludera en energirådgivning i din renoveringsplan.

Oavsett om det är köks- eller badrumsrenoveringar, fönsterbyte eller takbyte du behöver hjälp med, eller om du planerar att fräscha upp ditt hem med golvläggning, målning eller tapetsering – vi har kapaciteten att hantera det. Behöver du även hjälp med fasadrenovering eller VVS-installationer? Vår expertis sträcker sig även till dessa områden.

Drömmer du om en vacker altan eller uteplats för att njuta av soliga dagar utomhus? Vi kan hjälpa dig att förverkliga detta projekt och skapa en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge.

Kontakta oss idag för att få en offert och diskutera dina renoveringsbehov. Vi är entusiastiska över att samarbeta med dig för att förvandla ditt hem till något speciellt.

Köksrenovering

Badrumsrenovering

Entréer eller hallar

Takbyte

Golvläggning

Fönsterbyte

Walk in closet

Tapetsering / Målning

Tvättstuga

Referensbilder

Varmt välkommen att kontakta oss!

Vill du veta mer eller har du frågor? Välkommen att kontakta oss!

Alexander Björn

Alexander Björn

Projektledare Bygg