Om oss

Byggsektorn i Sverige växer så det knakar. Att bygga, konstruera och skapa är sedan gammalt ett av våra äldsta yrken. Men bara för det behöver inte branschen vi jobbar i vara likadan. Det är dags för en modernisering av byggbranschen och det är där vi hittar vår roll. Vi är inte som andra byggbolag. Vi vill göra det vi är bäst på men på ett något annorlunda sätt än alla andra.

Start 5 Om oss

Allt under samma tak

Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design.

Digitalt och smart

Digitalisering är en viktig del i vårt arbetssätt. Med exempelvis 3D-visualisering av projekt blir det enklare att planera och estimera vilket optimerar tid och kostnad för alla parter. Det bidrar även till en häftig upplevelse för dig som kund då du kommer kunna se hela byggprojektet klart, i alla tänkbara vinklar.

Vårt team och vår arbetsmiljö

Precis som vi erbjuder dig som kund moderna lösningar så vill vi även vara en modern och innovativ arbetsgivare. Vi kan konstruktion, men vi kan även personal. För att åstadkomma det vi vill måste vi ta hand om varandra och det är här vi utmärker oss som mest. Hos oss på KronoCon är vår personal vår absolut viktigaste tillgång. Vi erbjuder schyssta lokaler och anställningsvillkor men även bra förmåner och rabatter genom aktiv personalvård, friskvård och goda möjligheter att bygga en karriär. När någon börjar hos oss gör vi vårt yttersta för att den personen ska vilja stanna. Vi vill att vår personal ska växa och lära sig nya saker varje dag.

Vi är ett team med stark sammanhållning och laganda. I vår verksamhet strävar vi efter transparens och som en del i detta har vi insyn i och är delaktiga i varandras yrkesroller. Vi tror det kommer bidra till företaget och varje individs utveckling.

Visselblåsning för hållbart företagande

Kronocon tar visselblåsning på största allvar och stödjer fullt ut alla anställda som rapporterar oegentligheter på arbetsplatsen. Vårt mål är att främja öppenhet, transparens och ansvarighet inom organisationen.

För att ta del av vår informationsrika visselblåsarpolicy och få en praktisk guide för hur du enkelt kan lämna in en anmälan, vänligen klicka på länken nedan.

Vi som driver bolaget

KronoCon är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Tillsammans har vi en grund som kommer hjälpa oss att åstadkomma det vi vill. Vi har lång erfarenhet inom allt från företagsledning, produktutveckling, grafisk produktion och design till bygg, projektledning och installation. 

Företag vi har förvärvat

Företag vi har förvärvat under vår resa med att bygga upp ett av länets bästa byggföretag. 

Välkommen till oss på KronoCon!