Offert

Utnyttja Solens Kraft
Investera i Solceller för en hållbar och kostnadseffektiv framtid!

Start 5 KronoCon Energi 5 Solceller

Funderar du på att skaffa solceller i Växjö?

I tider som dessa med höga elpriser är solceller en smart investering, både för miljön och för din plånbok. På KronoCon vill vi göra det enkelt för dig som kund och vi vill att du ska känna dig trygg, därför erbjuder vi en helhetslösning med allt samlat under ett och samma tak.

Bli en mikroproducent

Med solel blir du en mikroproducent av grön el från en hållbar energikälla, därmed bidrar du till en bättre miljö samtidigt som du gör en bra investering. Den el som produceras via solcellerna används direkt i villan innan eventuellt överskott går ut på elnätet för att användas av grannskapet.

Solceller NIBE

Vi installerar solpaneler från NIBE vilket innebär en stor trygghet för dig som kund. Du får tre års garanti på hela solcellspaketet, två års materialgaranti på växelriktaren och sju år på solcellspanelerna. Dessutom garanteras du 80 % effekt på solpanelerna efter 25 år.

Grön teknikavdrag

Från och med november 2020 får du som privatperson dessutom avdrag på grön teknik, avdraget sker direkt på fakturan och gäller för installationen av solceller, lagring av egenproducerad elenergi och laddningspunkter till elfordon.

Du får:
• 20 % för installation av solceller
• 50 % för installation av lagring av egenproducerad elenergi
• 50 % för installation av laddningspunkter till elfordon

Avdraget liknar den modell som finns för rot- och rutavdraget och hanteras av Skatteverket. Det gäller för arbets- och materialkostnader och för installationer som påbörjas, avslutas och betalas från och med den 1 januari 2021, med en maxgräns på
50 000 kr/person och år.

Minskad elräkning

Du kommer se resultat från dag ett och efter ca. 10 år är ditt solcellssystem avbetalat med en fortsatt vinst på ytterligare 20 år. Har du planer på att sälja ditt hus kan solceller ses som en bra investering även här. De minskar driftkostnaderna vilket därmed ökar värdet på huset.

Ökad efterfrågan

Efterfrågan på solceller ökar hela tiden och inköpspriserna förväntas gå upp. Passa därför på att beställa redan idag. Vi har lagerförda produkter och erbjuder korta leveranstider. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Önskar du en offert för solceller?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Typ av fastighet

12 + 1 =