Byggsektorn i Sverige växer snabbt och är ett av våra äldsta yrken. Men det betyder inte att branschen måste vara gammaldags.

Vi är här för att modernisera byggbranschen på vårt eget sätt.
Vi strävar inte efter att vara som alla andra byggbolag.

Start 5 Om oss

Allt under samma tak

Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el – helt enkelt en helhetslösning!

Byggservice och totalentreprenad

På KronoCon erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster som täcker allt från mindre servicearbeten till totalentreprenader. Oavsett om du behöver hjälp med en liten reparation eller planerar ett omfattande byggprojekt, kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa lösningar. Vårt erfarna team hanterar alla aspekter av ditt projekt med samma engagemang och noggrannhet, oavsett storlek eller komplexitet.

Vårt team och vår arbetsmiljö

På KronoCon strävar vi efter att vara en modern och innovativ arbetsgivare. Vår personal är vår viktigaste tillgång, vi erbjuder schyssta lokaler, förmåner, friskvård, konkurrenskraftiga löner, förmånliga arbetsvillkor och goda karriärmöjligheter. Vi vill att våra medarbetare ska växa och utvecklas varje dag.

Vi har en stark sammanhållning och laganda, och vi främjar transparens och delaktighet i varandras yrkesroller. Detta bidrar till både företagets och individens utveckling.

Vi är medlemmar i arbetsgivarorganisationerna Byggföretagen och Installatörsföretagen, och vi är BKMA-certifierade, vilket garanterar att vi upprätthåller högsta standard inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

 

Visselblåsning för hållbart företagande

Kronocon tar visselblåsning på största allvar och stödjer fullt ut alla anställda som rapporterar oegentligheter på arbetsplatsen. Vårt mål är att främja öppenhet, transparens och ansvarighet inom organisationen. För att ta del av vår informationsrika visselblåsarpolicy och få en praktisk guide för hur du enkelt kan lämna in en anmälan, vänligen klicka på länken nedan. kan ni skriva om detta?

Företag vi har förvärvat

Företag vi har förvärvat under vår resa med att bygga upp ett av länets bästa byggföretag.