Vi både planerar och bygger ditt arkitektritade hus

Start 5 Lediga tjänster5 Vi både planerar och bygger ditt arkitektritade hus

Vi både planerar och bygger ditt arkitektritade hus

Tänk dig att en dag få bo i ditt drömhus – som du också varit med och skapat själv. Låt inte det stanna vid en dröm, vi hjälper dig! På KronoCon bygger vi inte bara hus – vi hjälper också kunder att planera sitt drömhem. Vi är med dig i varje steg, från den första idén till det färdiga resultatet. 

Varför du ska bygga ett arkitektritat hus

Väljer du ett hus ritat av en arkitekt, då bygger du något som du är med och bestämmer om själv och som är unikt. Genom att samarbeta med en arkitekt kan du bestämma precis hur du vill att ditt framtida hem ska se ut vilket ger dig oändligt med möjligheter. En bra anledning till att välja ett arkitektritat hus är att du kan göra det precis som du vill. Du kan bestämma varenda detalj, oavsett om det handlar om att ha smarta förvaringslösningar, en speciell energilösning eller något annat du önskar.
Ett hus som är designat av en arkitekt använder högkvalitativa material och teknik för att hålla längre och kräva mindre underhåll. Det betyder också att husets värde tenderar att öka över tid.
Att köpa ett hus handlar inte bara om att göra en affär, det är också en plats som ska bli ditt hem. Det handlar om att skapa en miljö där du verkligen trivs och känner dig hemma.

Vi både planerar och bygger ditt arkitektritade hus

Gör drömmen om ett arkitektritat hus till verklighet

Allt börjar med ett möte där vi lyssnar till dina idéer och vad du har tänkt dig. Det första mötet kan äga rum på plats där ditt framtida hem ska stå, eller i vår anläggning på Ljungadalsgatan 3 i Växjö. Vi tar oss tid att ge dig råd för att förverkliga dina tankar. När planeringen för vad du vill ha är klar skapar vårt team av arkitekter en  detaljerad 3D-visualisering av ditt projekt. Med den här 3D-visualiseringen kan du utforska och se hur ditt framtida hem ser ut från olika håll. Du kan till och med testa Virtual Reality (VR) för att få en riktig känsla av hur det blir innan vi börjar bygga!
Ett exempel på vad vi byggt nyligen är vår senaste totalentreprenad av en exklusiv villa i Väckelsång. Vi tog hand om allt från markarbeten till färdigställandet. Det unika plåttaket och den eleganta interiören ger en modern touch till huset.
På KronoCon strävar vi efter att göra hela processen så sömlös som möjligt. Från ritningar, bygglov och planering till projektering och själva byggandet, alla delar finns under ett och samma tak. Vår ambition är att erbjuda en tidseffektiv och sammanhållen process för våra kunder.
Vi på KronoCon ser fram emot att samarbeta med dig för att förverkliga ditt arkitektritade hus. Läs mer om arkitektritade hus på vår sida!