Projekt

Nybyggnation av enfamiljshus

Start 5 Projekt 5Nybyggnation av enfamiljshus
Projektbeskrivning

Totalentreprenad av enfamiljshus i Väckelsång.

Vi är stolta över att presentera vår senaste villa som är skräddarsydd av en arkitekt från Taiwan. Det här projektet har varit en spännande utmaning för oss då vi har tagit hand om allt från markarbeten till elinstallationer, VVS och själva byggprocessen. På Kronocon har vi förmågan och kompetensen att hantera alla aspekter av ett projekt, vilket säkerställer en sömlös och effektiv process för kunden.

Villan skiljer sig från mängden genom att ha ett unikt valmat plåttak som ger en modern och stilfull look. Interiören har en exklusiv standard och det rymliga vardagsrummet sträcker sig ända upp till nocken, vilket ger en känsla av rymd och elegans.

För att maximera bekvämligheten har vi även inkluderat ett anslutande garage, så att du kan parkera direkt intill huset och gå skyddad från väder och vind.

Vi på Kronocon älskar att ta oss an projekt som sticker ut från normen och detta har definitivt varit ett roligt projekt för oss. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och att skapa något unikt och extraordinärt.

Kontakta oss på Kronocon för att lära dig mer om detta spännande projekt och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om att skapa ditt alldeles egna exklusiva boende. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och skapa något utöver det vanliga.