Projekt

Liljas Bil i Växjö

Start 5 Projekt 5Liljas Bil i Växjö
Projektbeskrivning

Ny kontors- och försäljningsmiljö enligt Volvos koncept

Välkommen till Liljas Bil i Växjö och deras helt nya kontor- och försäljningsmiljö som vi har byggt om enligt det senaste konceptet från Volvo. Vi har genomfört en rad förändringar för att skapa en modern och attraktiv upplevelse. Totalt har vi genomfört ombyggnationer på cirka 2000 kvadratmeter.

Med det senaste Volvo-konceptet som ledstjärna har vi genomfört en mängd förändringar som bidrar till en mer trivsam och stimulerande atmosfär för anställda och besökare. Från de nya ytskikten både invändigt och på fasaden, till integrationen av ljuddämpande glasväggar och integrerade dörrar mot öppna ytor, varje detalj har noggrant utformats för att skapa en öppen och samarbetsinriktad arbetsmiljö.

Dessutom har vi skapat ett smidigt och bekvämt Car Delivery-område som optimerar och effektiviserar processen när våra kunder hämtar ut sina nya bilar. Vi är stolta över att ha förvandlat Liljas Bil till en modern och attraktiv destination som kommer att erbjuda en unik och minnesvärd upplevelse för alla som besöker dem.