Installera solceller

Start 5 Lediga tjänster5 Installera solceller
image

Tänk om du skulle kunna göra något bra för miljön, samtidigt som du sparar pengar. Det är möjligt! Med solceller får du en tillgänglig lösning för alla som är intresserade av hållbar energi. På KronoCon är vårt mål att förenkla övergången till solenergi så mycket som möjligt. Låt oss ta en närmare titt på hur solceller fungerar och hur du kan dra nytta av dem.

Varför ska jag installera solceller i Växjö?

Genom att installera solceller på ditt hustak blir du en mikroproducent av grön el från den outtömliga energikällan – solen. Solljuset finns i överflöd och finns tillgängligt för alla som vill dra nytta av dess potential.

Med varje stråle av solsken som träffar dina solpaneler omvandlas energin till elektricitet som kan användas direkt i din villa eller byggnad. Överskottselen som inte används omedelbart matas tillbaka till elnätet och blir tillgänglig för ditt närområde. Oavsett om du använder vedeldning, direktverkande el eller fjärrvärme som ditt primära uppvärmningssystem ger solpaneler alltid en betydande tillskottseffekt.

Solpaneler består av tunna halvledarmaterial vanligtvis tillverkade av kisel, som har förmågan att fånga solenergin och omvandla den till elektricitet. När solen strålar på solcellen uppstår en elektrisk spänning mellan dess framsida och baksida. Genom att koppla en elkabel mellan de två sidorna skapas elektrisk ström. Här har vi det – elektricitet producerad direkt från solen!

 

Installera solceller i Växjö

Högkvalitativa solceller från NIBE 

De solceller vi erbjuder kommer från NIBE, en framstående aktör inom branschen. Dessa solceller är av hög kvalitet och består av kiselcellspaneler med imponerande 400 watts effekt.

Oavsett om du är en privatperson som vill göra din fastighet mer miljövänlig eller ett företag som strävar efter att minska sina energikostnader finns vi här för att guida dig genom hela processen.

Ett solelsystem är enkelt att sköta och kräver minimalt underhåll. Du behöver inte rengöra solcellerna – regn och vind sköter det åt dig. NIBEs solceller är konstruerade för att hålla och vi garanterar minst 80% effektivitet efter 25 år. Om du köper solceller från oss får du även tre års garanti på hela solcellspaketet, två års materialgaranti på växelriktaren och sju år på solcellspanelerna.

Installation av Solceller – en investering som lönar sig

Om du redan har bestämt dig för att installera solceller kan vi bara säga: bra val! Vi hjälper dig med de nästa stegen.

Vi förstår att du vill ha ditt nya energisystem på plats så snabbt som möjligt och det är därför våra leveranstider är korta. Vi tar hand om både installationen och leveransen av solceller i Växjö, snabbt och effektivt, så du behöver inte vänta länge på ditt nya solenergisystem!