HÅLL DIG UPPDATERAD

Musikhjälpen 2023

Start 9 Aktuellt 9 Aktuellt Musikhjälpen 2023

ÖVERVÄLDIGANDE RESPONS!

Vi är otroligt glada och tacksamma över att kunna meddela att auktionen för vår off-grid lekstuga på Tradera har avslutats med fantastiska 92 500 kr i slutsumma. Dessa pengar kommer att gå direkt till Musikhjälpens konto och därmed bidra till deras viktiga arbete. Vi är verkligen överväldigade av allt stöd vi har fått under veckan och vill framföra vårt stora tack till alla inblandade.

Först och främst vill vi rikta ett enormt tack till arrangörerna som gjorde denna auktion möjlig. Utan er fantastiska hjälp och engagemang hade vi aldrig kunnat nå detta fantastiska resultat.

Vi vill även rikta ett stort tack till all publik som har stöttat oss genom att dela och sprida budskapet om auktionen. Era bud och er närvaro har gjort detta till en riktig succé.

Våra hjärtliga tack riktas också till våra underbara medarbetare som har jobbat långa och hårda timmar för att göra detta byggnadsprojekt så lyckat som möjligt. Era insatser har verkligen gjort skillnad.

Slutligen vill vi inte glömma att tacka våra sponsorer som har bidragit med värdefullt stöd. Era generösa bidrag har varit avgörande för att vi har kunnat göra denna auktion och dess resultat så framgångsrik.

Tack än en gång till alla som har varit med och stöttat oss under denna fantastiska resa. Tillsammans har vi gjort verklig skillnad och satt ljus på musikhjälpens viktiga arbete. Vi är otroligt tacksamma och överväldigade av all kärlek och stöd vi har fått.