Erfaren snickare till KronoCon AB

Nu söker vi en erfaren snickare till ett ungt, växande bolag med en modern syn på byggbranschen. Kronocon är en totalentreprenör med egna vvs-montörer, snickare, elektriker och plattsättare. Detta bidrar både till ett effektivt samarbete och en god sammanhållning inom företaget. Vill du bli en del av vårt härliga gäng?
Start 5 Lediga tjänster5 Erfaren snickare till KronoCon AB

Arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter inom både renovering och nyproduktion. Tillsammans med ytterligare en snickare får du vara med i projekt från start till mål. Du kommer även bli en del av ett team med både vvs-montörer, elektriker och plattsättare där ni driver projekten tillsammans. Projekten du kommer jobba med ligger runt Växjö med 5 mils radie. Du kommer utgå från ditt hem och dela en bil tillsammans med ytterligare en snickare. Kronocon har sitt lager och kontor i Växjö.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad till tjänsten vill vi att du har några års erfarenhet av yrket, goda kunskaper i det svenska språket och körkort B.

I ditt dagliga arbete kommer du ha många olika kontakter med både kunder och andra yrkesgrupper inom företaget. Detta kräver en god samarbetsförmåga och en utpräglad serviceanda.

Om oss

Kronocon AB har sitt lager och kontor i Växjö och är ett nystartat företag som förvärvade HG Bygg under 2021. Läs gärna mer på www.hgbygg.se

Vi erbjuder

En tjänst på en arbetsplats med schysta villkor, goa kollegor och varierande arbetsuppgifter. Tjänsten är tills vidare, eventuellt med inledande provanställning. Arbetstid heltid, Placeringsort Växjö. Startdatum enligt överenskommelse.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR-resurs:

Sanna Thörnqvist
073 946 15 90
Sanna@humansolutions.se

Välkommen med din ansökan!