Erfaren elektriker till KronoCon AB

Nu söker vi en erfaren elektriker till ett ungt, växande bolag med en modern syn på byggbranschen. Kronocon är en totalentreprenör med egna vvs-montörer, snickare, elektriker och plattsättare. Detta bidrar både till ett effektivt samarbete och en god sammanhållning inom företaget. Vill du bli en del av vårt härliga gäng?
Start 5 Lediga tjänster5 Erfaren elektriker till KronoCon AB

Arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du erbjudas stort eget ansvar och du kommer arbeta självständigt, på egna projekt tillsammans med Kronocons egna snickare och VVS-montörer. Du kommer utgå från ditt hem med egen firmabil och projekten du kommer jobba med ligger runt Växjö med 5 mils radie. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och varierar, då vi jobbar med såväl nyproduktion, service och renoveringar. Våra kunder är både privatpersoner och företag. I många projekt kommer du komma i kontakt med kollegorna då vi är en totalentreprenör.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten vill vi att du har några års erfarenhet av yrket, goda kunskaper i det svenska språket, yrkesbevis och körkort B. Har du certifikat är det meriterande. I ditt dagliga arbete kommer du ha många olika kontakter med både kunder och andra yrkesgrupper inom företaget. Detta kräver en god samarbetsförmåga och en utpräglad serviceanda. Du kommer även jobba självständigt, vilket ställer krav på att du kan vara självgående.

Om oss

KronoCon finns i Växjö och är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design.

Vi erbjuder

En tjänst på en arbetsplats med schysta villkor, goa kollegor och varierande arbetsuppgifter. Tjänsten är tills vidare, eventuellt med inledande provanställning. Arbetstid heltid, Placeringsort Växjö. Startdatum enligt överenskommelse.

Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdag är 2022-12-31 men tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR-resurs:

Sanna Thörnqvist
073 946 15 90
Sanna@humansolutions.se

Klicka här för att komma direkt till ansökningssidan.

Välkommen med din ansökan!